2022-11-28 89 浏览
位於北角匯「活」係區內人氣餐廳,每逢星期六日都好多人大排長龍🙆🏼‍♀️,今日好難得同老公有時間去做朝聖一下,享受左一餐非常好食既西式午餐🥣我同老公嗌左🔥檸檬忌廉煙三文魚意粉🔥一齊食🤤呢個意粉食到我地流晒口水!煙三文魚充滿魚脂香,入口即溶,再配合埋意粉一齊食好食都不得了🤣而檸檬亦令煙三文魚既鮮味更突出,非常棒🤩🤩除左意粉,呢度既肉類亦非常出色。就好似呢個🔥法國無激素烤雞🔥亦非常好味😋,雞肉非常之嫩滑,咬落去充滿濃濃雞汁,唔會因為焗過而令雞肉變得老身,同老公一人拎住一隻雞脾,嘆到~~~~最後呢碟🔥西班牙黑毛豬配黑醋🔥為我地今餐劃上完美句號🥰豬肉同雞一樣嫩滑多汁,黑醋令豬肉味道更香濃!啖啖肉令我哋食得非常開心🥳🥳