2018-01-25 1258 浏览
星期六放工又相約我條佬黎官唐lunch,經過見到大廈鐵閘貼住大大塊Lunch set menu,我地就停低腳步睇下👀 望落款式都幾吸引,就決定喺呢度食⋯⋯ 準備入去之際,原來係要行一層樓梯,沿路有不少裝飾添,好有心思環境非常寬敞,空間感十足!旁邊係沙律吧~Lunch Set 包餐包餐湯餐飲,重可以加$20 享用任食沙律吧,另外重可以加錢追加小食 & 轉其他飲品⋯⋯選擇蠻多! 不過我地食量不大,所以就無加到沙律吧同小食嚕~ 只係加$3轉凍檸蜜同加$10轉Ice Mocha餐湯分別係雜菜湯同甘筍忌廉湯,重有暖笠笠又鬆軟的餐包,中間重有提子粒架!正吖~龍蝦汁露筍海鮮意大利飯材料相當豐富!賣相吸引!鮮甜既青口,魷魚、爽彈有口感既大蝦,重有不少蜆肉混合喺意大利飯中,每一啖都好滿足啊安格斯牛仔骨配日式燒汁跟飯一出場己經香噴噴,牛仔骨好大塊!肉厚鮮嫩,好有咬口,配燒汁更加香口惹味,撈飯岩曬!重有蔬菜伴碟,健康有益又可以減低油膩感呢個Lunch set 份量大之餘又有水準,員工又有禮貌,下次一定會再黎~

環境非常寬敞,空間感十足!

旁邊係沙律吧~

2018-01-20