而家每次有聚会,我都会推荐呢间"饭聚地点"💯 因为坐得舒服❤, 嘢食又有保证💯, 「总厨」同服务生都非常有礼貌同亲切😍😍,我未去过一间餐厅好似呢道坐得甘舒服,倾计吾洗出尽力甘大声叫,有好舒服既音乐🤗🤗🤗今次黎聚会,点齐猪🐽,牛🐮,羊🐑,鱼🐟。。。个个都啱食啦😂!我系一个经常做搞手既人 ,每次大家满意我既安排,我就有face啦😎落单系同其中一个店东~「阿妹」落单😊,阿妹记得晒大家食过啲咩✍,仲会推介一啲岩我口味而我未试过既新菜式比我 ,对住我多野问💬,多要求都保持友善😊,令我连落单都落得好自在~🤤🤤今日上黎用餐,一次过见齐4位店东,先发觉4位真系亲生兄弟姐妹😂😂,一样有心有热诚👍,真诚友善👍,食饱我地仲听店东们分享💬,大家倾计有交流吾系间间做得到。💯💯💯今日点左美国黑和牛扒🐮。。油香重,软淋淋🤤谷饲猪胺扒🐽。。翻啅,太好味 ,完全吾系出边既猪扒😋香草羊膝🐑。。吾太so,吾鞋,有惊喜🤩油甘鱼🐟。。鱼油甘香🤤德国咸猪手🍖。。今次食同上次吾同,原来店颇改良了,更脆更好味。😋😋法式柠檬批🍋。。夏日炎炎,清新解腻🧘‍♀️墨西哥脆片🍴。。送酒,吹水之选🥂新推出花茶☕。。新出既,今次拣左去湿助眠既功效🍹
而家每次有聚会,我都会推荐呢间"饭聚地点"💯

今日点左
美国黑和牛扒🐮。。油香重,软淋淋🤤

谷饲猪胺扒🐽。。翻啅,太好味 ,完全吾系出边既猪扒😋

香草羊膝🐑。。吾太so,吾鞋,有惊喜🤩

油甘鱼🐟。。鱼油甘香🤤

法式柠檬批🍋。。夏日炎炎,清新解腻🧘‍♀️

墨西哥脆片🍴。。送酒,吹水之选🥂

新推出花茶☕。。新出既,今次拣左去湿助眠既功效🍹🍹

I will be back, hahhahhah
斧头扒
德国咸猪手