今次已經係第4次去....昨日兩個人去, 食到超飽.....6:30到去到已經大約3成滿梅菜蒸豬下青(糯米飯底) - 極力推薦!!! 用荷葉包住, d飯索晒荷葉同梅菜既香味, 掂! 梅菜都好香, 係d豬下青肥左少少豉椒炒蟶子- 食第一啖覺得同鯉魚門有得揮, 但愈食愈覺得唔好食, 好細隻, d汁又唔正炸桂花魚- 好食, 皮香而不失魚既鮮味, 配合底下既汁料就天衣無縫椒絲腐乳炒通菜- 用大棵既通菜, 炒得好入味本來唔諗住d service唔會太好, 但出乎意料之外, serve我地o個位四眼哥哥好nice! 其他服務員態度卻是一般好記得第一次去, 6個人, 用o個d碗飲啤酒, 另有一番風味~ 下次要多d人去, 一黎可以重溫呢個場面, 二黎可以叫多幾款野食~
今次已經係第4次去....
昨日兩個人去, 食到超飽.....
6:30到去到已經大約3成滿

椒絲腐乳炒通菜- 用大棵既通菜, 炒得好入味