2021-05-11 1508 浏览
本身2個禮拜前經佢用嘅BistroChat訂咗母親節晚飯,有之後講埋話要窗口位。佢都有覆我話可以。但係去到嗰日就俾咗張走廊枱俾我哋,話唔好意思唔見你有講喎…即刻開返個BistroChat俾佢睇,但係佢話窗口位已經book晒(話有個喺牆角嘅卡位但喺太入老人家唔鍾意)。可能下次再book嘅話都係電話穩陣少少。座底之後原來係出風位,勁大風吹住我哋張枱,佢哋之後熄咗嗰個出風位先好啲。失望歸失望,始終都要食。3人行每人叫咗一樣嘢:Ultimate burger - 非常豐富大件嘅漢堡包,但係薯條稍為炸得太勁Fish and chips - 魚比較易散,但係味道唔錯。非常多薯條。他他醬稍嫌味濃Salmon fettuccine - 整體唔差總括其實唔錯,母親節有mocktail送,食完有個brownie分。希望下次訂枱冇咁混亂。

失望歸失望,始終都要食。3人行每人叫咗一樣嘢:

Salmon fettuccine - 整體唔差