首先我觉得个领班系最冇礼貌嘅。你间店如果系半自助,你叫得个客自己去揾位,作为客人我入到店揾位又比你哋同事截停,感觉其实已经好难受。你叫我自己去揾位其实你可以顺手交带同事话呢位客人几多位咁其实成件事会好流畅⋯好啦,坐低左之后反而埋枱招呼嘅同事系有礼貌嘅。出到去点嘢食,又见番头先个领班。你如果唔系负责收钱你就唔好企系个收银机前边啰。我行到埋你你又话「我唔系做嘢你唔好烦我」喂大佬我点知你系咪做紧野㗎。而家我好想黎烦你咩?同埋我点知你哋有两部收银机呢。听到咁样对客人嘅态度我真系打咗个突。食物质素方面,其实同其他店譬如尖沙咀店系争少少嘅,可能真系因为整定左一部份啦,所以上菜时间好快。但系整体来讲都唔算差。最有惊喜嘅系个龙虾benedict蛋,定价$168 ,叫嘅时候系有少少犹豫,但好彩都冇失望。佢话系咸蛋黄酱其实咸蛋味就唔系好突出啦,反而最有惊喜系里边有青苹果粒,同成件事有几夹㖞。龙虾肉都唔少~杯果茶就甜咗啲,如果冇咁甜清啲就好了。三文鱼benedict同其他店嘅质素差唔多环境方面就好嘈,喺商场入边冇办法啦,想倾计就揾过第二个地方。

好啦,坐低左之后反而埋枱招呼嘅同事系有礼貌嘅。

杯果茶就甜咗啲,如果冇咁甜清啲就好了。

三文鱼benedict同其他店嘅质素差唔多