2020-12-09 11 浏览
聽朋友講話YMT有間幾好食既樓上餐廳成間餐廳以足球為主題,牆上掛住唔同既簽名球衫我唸老闆好熱愛足球嫁啦,雖然係咁講咋喎 但係唔知點解餐廳入面客人係女仔為多順帶一提餐廳門口有晒消毒措施!非常貼心呀我同友人一人一個dinner set香燒美國牛肉眼拼法國鵝肝香烤澳洲羊架拼德國腸首先上咗沙律,幾特別用個透明甖裝住沙律甜得黎醒神開胃蒜蓉包真係要講一講!剛剛出爐又熱又軟熟 好想再encore啊餐湯 係好濃郁嘅雜菜湯應該係自己打嘅唔係開罐頭湯!美國牛肉眼拼法國鵝肝鵝肝熟咗少少但係亦都非常好食同飽滿肉眼我就嗌咗五成熟,雖然未到入口即溶但係都冇”銀”既感覺 味道不錯牛味亦都好重重點係配菜方面竟然有秋葵!我的最愛 真係未食試過牛扒嘅伴碟係秋葵 幾特別羊架拼德國腸羊肉冇騷味只留香氣,加埋德國腸食唔錯唔錯朱古力三重奏心太軟本人好少食甜野,亦都唔好甜品但呢一個心太軟真係出色 外層脆 面頭軟 內面流心 甜得來唔苦 甜度又適中 必點真係!柚子蜜同朱古力總結,食物評語我唔再多講啦 上面有講啦去到呢度講吓服務態度 每一位都非常好👍有禮貌笑容又好,雖然係樓上餐廳 但一啲都唔馬虎
聽朋友講話YMT有間幾好食既樓上餐廳
成間餐廳以足球為主題,牆上掛住唔同既簽名球衫

順帶一提餐廳門口有晒消毒措施!非常貼心呀

我同友人一人一個dinner set
香燒美國牛肉眼拼法國鵝肝
香烤澳洲羊架拼德國腸

首先上咗沙律,幾特別用個透明甖裝住
沙律甜得黎醒神開胃

餐湯 係好濃郁嘅雜菜湯
應該係自己打嘅唔係開罐頭湯!

美國牛肉眼拼法國鵝肝
鵝肝熟咗少少但係亦都非常好食同飽滿

羊架拼德國腸
羊肉冇騷味只留香氣,加埋德國腸食唔錯唔錯

朱古力三重奏心太軟
本人好少食甜野,亦都唔好甜品

柚子蜜同朱古力

總結,食物評語我唔再多講啦 上面有講啦
去到呢度講吓服務態度 每一位都非常好👍
有禮貌笑容又好,雖然係樓上餐廳 但一啲都唔馬虎
2020-11-30