2018-03-02
陪女朋友去旺角新裝修Café,本來擔心唔夠飽,做好要買杯面準備,點知份量原來好多,全個人安心曬。而呢度有個服務鈴,唔會好似平時D café 舉好耐手都無人理會,而且裝修乾淨舒服,平時拍拖食飯都幾好~首先,叫左個芝士焗薯條,未食已經聞到好香芝士味。我同女朋友同時叉左條薯條,牽曬絲,即刻影低!日式黑椒牛柳粒飯牛超級淋,而且無根唔雌牙,而且有好多牛柳,三色椒賣相好,幫個飯加左好多分!呢個黑松露意大利飯都香氣十足!我特別留意到呢度D飲品個名係同塔羅牌有關係,個combination都幾特別,好似呢杯朱古力咖啡拼左杏仁,味道香左,多幾個層次!而呢杯忍者係士多啤莉屏熱情果,其實D色同塔羅牌都有D似,味道好好~係蘇打來的~最後個甜品不得不讚! 心太軟流出熱朱古力!通常配雲呢那雪糕食,但呢度用朱古力,令到全口都係香濃朱古力味,好食!