2022-12-30
今日去間主打地中海菜既餐廳食野,呢個菜式我都係第一次食!青口配馬里涅拉舞醬汁呢碟青口用煲仔上好有型,而且佢青口既擺碟都唔馬虎,擺到成朵盛開既花甘!店員拎到我地枱附近已經聞到好香既蒜味。蒜香蛋黃醬配炸魷魚岩岩新鮮炸起所以仲熱辣辣脆卜卜,完全滿足咗我想食炸物既心靈!配上一小塊檸檬,可以揸少少汁落去減輕油膩感,仲有點埋個芝士醬都好夾,一口接一口。西班牙海鮮炒飯呢個飯味道同賣相都一流,原本諗住份量可能唔會好多,點知海鮮同飯既份量都好足,仲要好幾款海鮮好豐富,岩曬海鮮愛好者!米飯煮完會比平時食開的硬身,但同時都能吸收醬料既精華,所以味道都好濃!環境寬闊,顧客不會覺得擠壓,所以坐得好舒服!我同朋友食完都坐左係到吹左好耐水,下次會再黎!另外都見到呢到應該有得包場,有個投影幕、咪、音響個啲,包場開party應該都好正!
青口配馬里涅拉舞醬汁
蒜香蛋黃醬配炸魷魚