餐厅: 天然齋
资讯:

2022-07-14 1505 浏览
今日傍晚经过湾仔,想食素,马上openrice睇下有咩餐厅,拣左呢间。位置在湾仔同铜锣湾中间,都几唔就脚,睇下味道系咪值得咁行过黎。食物:1. 罗汉斋炒面谂黎谂去,都系食罗汉斋稳阵,有菜有菇,脆面底一定无得输。热辣辣上枱,面够脆,调味够,足料好味。啲菇真系炒得好香!2. 腰果露侍应话好多人特登叫外卖,好受欢迎。味道系几纯正,唔太甜,但亦唔算好浓。可以一试。服务:我去到,成间舖得一枱客,安排我坐在一边沙发位。问题系天花个冷气滴水,我食食下先发觉,滴到隔离menu都湿,接受唔到啰。服务更古怪,我叫一个炒面一个甜品,侍应问我系咪一齐上。你觉得我食得边样呢?于是我叫左迟上,喺我食紧面途中,佢再问左我两次上得甜品未。我喺呢间餐厅共只系食左35分钟食物ok,服务同环境就好需要改善啦

食物:

1. 罗汉斋炒面

2. 腰果露

服务:

服务更古怪,我叫一个炒面一个甜品侍应问我系咪一齐上。你觉得我食得边样呢?于是我叫左迟上,喺我食紧面途中,佢再问左我两次上得甜品未。我喺呢间餐厅共只系食左35分钟

食物ok,服务同环境就好需要改善啦

• 罗汉斋炒面