2023-05-11
今晚試左兩個小食魚餅我平時都好鍾意食魚餅,佢哩嗰味道好獨特,size剛適中,食到最後果個lemongrass 味好出,感受到煎得好用心,香得黎完全冇燶,點個酸酸甜甜嘅泰式醬絕對糸開胃小食雞翼佢個雞翼都整得好好食係平時BBQ果種口味皮脆肉嫩又多汁配埋honey sauce食完一隻又想再食主食食左個芝士洋蔥牛肉餅同fomo拼盤牛肉餅由餅皮到內餡既材料都完美牛肉調味好有風味,洋蔥軟腍吸收曬個醬汁,餅皮厚薄剛好,平時我覺得食芝士好漏同蓋住左其他食材嘅鮮味,但呢個牛肉餅衹有芝士香,而且提昇左其他食材嘅味道,咬第一口已經好有驚喜,我一個女仔都可以食哂成個哈哈哈fomo拼盤我見好多人介紹個豆腐,所以叫左試下果然唔喺浪得虛名咯豆腐做得好出色我本身喺一個豆腐控,周圍去試唔同地方嘅豆腐好老實講哩個豆腐既口味好特別我食咁多間都冇試過呢個調味果個蒜蓉又有啲令我回想起婆婆煮個味系傳統之中又帶左啲新派特色感總之感覺就係好神奇成餐晚餐都食得好開心好滿足餐廳非常乾淨沙發又坐得非常舒服最重要係由入餐廳到離開店長都係咁有禮貌咁親切香港係真係有好多好食嘅餐廳但係如果講又好食,環境又舒服,服務又周到,仲要有特色,再睇埋佢個價
魚餅
雞翼
佢個雞翼都整得好好食
係平時BBQ果種口味
皮脆肉嫩又多汁配埋honey sauce
食完一隻又想再食
主食食左個芝士洋蔥牛肉餅同fomo拼盤
牛肉餅由餅皮到內餡既材料都完美
fomo拼盤我見好多人介紹個豆腐,所以叫左試下
果然唔喺浪得虛名咯
豆腐做得好出色
我本身喺一個豆腐控,周圍去試唔同地方嘅豆腐
好老實講哩個豆腐既口味好特別
我食咁多間都冇試過呢個調味
總之感覺就係好神奇
成餐晚餐都食得好開心好滿足
餐廳非常乾淨
沙發又坐得非常舒服
最重要係由入餐廳到離開店長都係咁有禮貌咁親切
香港係真係有好多好食嘅餐廳
但係如果講又好食,環境又舒服,服務又周到,仲要有特色,再睇埋佢個價錢定位,咁高嘅性價比,其實真係唔係咁多
呢一間我強烈推薦
會再同屋企人同朋友去享受美食
仲要順帶提一提其實佢個位置就喺正銅鑼灣地鐵站C出口過條馬路就已經係。
所以就算平日放工約人食晚飯都係非常之方便,尤其是港島返工的