2019-09-27
一行五人十二點三上到去,裡面人流稀少,已經心知不妙落完單既時候,我地話等間先落野飲,一個四眼女待應以差劣既態度話等間有排等,多謝你以咁差既語氣作出溫馨提示野食黎到,味道同新鮮程度都係可接受既,但以依個價去食淥鼎記既魚生丼或者菊月町,質素更佳。同行朋友食左鰻魚飯定食,鰻魚非常乾身,飯量又少😢最後收野既時候,四眼女待應因為太快手,將碟醬油倒左落我條褲度,只係講左句唔好意思俾左四張濕紙巾我,完全冇follow up action,冇再問我夠唔夠,反而個經理會關心下,臨走都有講唔好意思,加翻半分。反而四眼女待應係我臨走仲要扮睇唔到,可恥利申我唔係想R 佢coupon,因為都一定冇下次,最大問題係個女待應態度,係態度!明明個場得半滿,但成日想咋咋臨收哂我地d野😡
反而四眼女待應係我臨走仲要扮睇唔到,可恥