2014-01-08
從yahoo 買COUPON 後上openrice 看食評, 暗覺不妙, 心想大煲......食評咁差, 點攪呀........昨晚, 終於懷著忐忑的心去食, e~~~ 佢d食物幾好喎, 但種類小, 我們一行10人都覺得扺食及好食, 麵包蟹, 加非(唔識寫)蟹, 長腳蟹, 龍蝦, 奄仔蟹超級新鮮好味, 每人還可選擇一道主菜, 但但但, 最可惜是食得唔痛怏因食物像配合一樣, 每次出品也不超個十隻, 講真, 我一家人已經羅哂咁濟, 咁其他人咪無羅, 其實, 可以做好d, 以他們的質數應該可以做得更好, 希望您們有改善喇, 順帶一提, 佢地d工作人員真的極有禮貌, 服務質素一流, EQ高, 只可惜出品慢慢慢到嘔, 點攬呀! 努力改善喇!P.S. 今日約了同事上去食lunch, 唔知道o 唔 o k 呢?????
题外话/补充资料:
如果不用等食物出爐就真的好了