2022-06-17
中午同事帶路食嘢,其實一早已經book咗1:00 ,但去到嘅時候都仲要等差唔多成10分鐘先有位,反觀食晏時間來講實在係有啲緊迫。餐廳唔係太大,位置有限。係我哋排緊隊嘅時候店員已經叫我哋可以揀定餐先,一陣間就可以早少少上菜。所以我哋都叫做提早咗落班,但係當我哋等完再坐低都仲係要再等多一段時間先至有嘢食。然後同事話下次我哋可以再再再早啲喺WhatsApp落定單先我哋三個人坐低咗之後,發覺其中有兩隻杯都有啲污糟,叫佢換杯,到我哋食完走人隻杯都冇翻返嚟😂😂😂其實到呢個時候我對間餐廳嘅觀感真係唔係特別好囉。。。。食物終於都上枱後心情先至好少少,我幾鍾意佢呢個羅宋湯,感覺味精比較少,而且酸味十足,好開胃我叫咗個雞漢堡,漢堡份量都幾大,好彩用手食都可以拎得穩,未至於食到好手忙腳亂。雞扒佢都煎得幾好食,而且入味。佢嘅麵包體積比較大,口感常冇太大特別。薯條應該係現炸嘅,但其實我食完個包之後真係已經完全食唔落啲薯條,感覺有啲浪費餐廳食物質素我覺得都唔錯,可以彌補一下佢嘅其他不足之處,下次應該會再嚟食☑️