昨日朋友話想食清淡d 簡左呢間好似最近幾受歡迎既台灣菜 見到menu d 野食都幾抵食 特別魯肉飯23$ 都算幾抵 之後再order 左炒米粉 三杯雞 三杯雞都幾特別 酸酸地唔同平時最正宗既三杯雞 但味道ok 係肉比較小 之後米粉我都幾中意 好幼身 有d魯肉幾夾但講到服務。。 我同友人係三個人去本身比左6人圓台 坐得太開唔方便傾計 想轉張4人台 本身一開到個waitress say ok 點知後來個waitress 一句人地點左好多野食就唔比我地轉 但問攪笑係佢地兩個人而且唔算點左好多 佢仲用d勁無禮貌既語同我地講野 真係希望改善下。講番食物 鹽穌雞同菜都幾正 菜舖蛋都幾特別 不過佢其實只係厚d既菜舖蛋haha
之後米粉我都幾中意 好幼身 有d魯肉幾夾