2023-02-12
平時對橙既嘢麻麻,對橙色亦麻麻,但一見到呢間嘢喺yoho新開,唔知點解就好有興趣想試,終於有隻啱既腳,出動👊🏻中午1點,一去到,一條長長既隊,仲以為多人食到咁排法,正諗放唔放棄食第二間好,就發現原來撞正店舖元宵活動開始,免費派嘢飲!話晒仲係新正頭,咁好運,唔係唔領下嘛😂拎完飛就排隊拎飲品,入座先定有得飲先,估唔到係入座先。呢杯就係活動免費既飲品,menu睇成68蚊杯,值唔值就見仁見智。我就選擇一試難忘,再試孤寒🤑😂另外一坐低有碟薯仔沙律前菜幾好食,3個人2小碟有啲唔夠喉,不過送既就多謝一句啦~其實全段食飯時間,同行朋友Y都一直不滿店員既態度同說話語氣(尤其門口帶位既男店員),但我同朋友T就無在意,仲以為係朋友Y挑剔,但正如其他食評所指既服務情況同人物,同朋友Y所不滿既情況都好相近,回想當午店員既語氣的確麻麻,只係同朋友T心情好,所以無在意🤷♀️Menu仲有想食既嘢,所以仲有機會會去既……應該……😅 如果下次再去,或者試下第二間分店吧,真係服務差,就獎返個劣評俾佢吧😗
濟洲柑橘乳酪
濟洲柑橘炸雞半份(無骨)
傳統飯卷
牛面肉蛋包飯