2012-03-04 17 浏览
今日响金牌小龍食晏, 整體好滿意, 一年 之前曾在此網投訴過這餐廳的服務, 但今次的午餐見到有很大的進步, 服務很好! 男經理很有禮貌, 用心注意食客的需要, 侍應亦勤力加茶和收拾枱面.今次食咗蟹黃小籠飽, 紅油抄手, 筒仔米糕, 雞湯面, 粉蒸排骨.蟹黃小籠飽 : 一如以往, 有蟹黃鮮味, 皮薄, 多湯汁. 紅油抄手 :個醬油唔夠辣, 同埋可以加多D 蔥, 菜肉雲吞不過不失, 因此小吃重點在醬油筒仔米糕 : 幾好味,又飽肚, 兩個人食啱啱好, 有點似生炒糯米飯, 不過更濃味, 同埋無咁膩. 雞湯面: 我無食到, 所以比唔到 COMMENT粉蒸排骨 : 值得一試, 少少辣, 很惹味, 有肉吃, 籠仔底部有蕃薯, 吃到很飽., 好有台味的一個小吃.總結: 食物不錯, 應該沒有下味精, 本人吃完飯後, 成個下午沒有口渴, 埋單二百五元, 抵食過X 泰豐, 同埋坐得舒服D (如果比到卡位的話), 所以會再來的.

蟹黃小籠飽 : 一如以往, 有蟹黃鮮味, 皮薄, 多湯汁.

雞湯面: 我無食到, 所以比唔到 COMMENT

2012-03-03