今日係母親節,原本高高興興同媽咪去食扒,我地5個人,叫咗2個招牌牛柳,2個蘇格蘭牛扒及1個羊扒,洋蔥圈、青口及西籣花。不滿的地方:1) 我地未叫完order, 餐包已擺上台,等d湯來李已經凍哂 ! (呢樣嘢都事小)2) 加$25轉個酥皮周打海鮮湯,塊酥皮唔掂,'林'架,湯又冇料,得2塊蟹柳,差!!!!3) 我叫嘅牛扒一食落口,勁重鬆肉粉味,完全冇牛味,同快餐店質素差不多,差差!!!!!!4) 我媽咪叫了羊扒,一d羊味都冇,有d位仲韌到食唔到,差差差!5) 最嬲及不滿係************************************************************************** 我地差不多食完時,有個捲曲頭髮瘦女人(冇着制服),係我地後面指指點點,又大聲 講話我地差唔多埋單,叫d伙計同我地執嘢,我柸餐飲未飲完,已經收咗,我媽咪及 妹妹仲飲緊,咪傾多陣計先囉,嗰個女人又走埋來,大聲講:「一陣呢度擺10位」叫伙 計做嘢,我地都未走,已經放定d枱紙响度,擺明叫我地快d走。 好啦,我地都諗住今日母親節,唔好阻住其他人,飲

計做嘢,我地都未走,已經放定d枱紙响度,擺明叫我地快d走。
好啦,我地都諗住今日母親節,唔好阻住其他人,飲埋柸野就走,我咻去埋個廁所
先埋單law,我一起身,有個伙計走埋來問我係咪埋單,我話唔係,點知當我去廁所
期間,個女人竟然比張單我媽咪,媽咪於是無奈地埋咗張單,我去完廁所知道後勁
嬲,我問個女人:「我都冇叫埋單,你仲咩拎張單來?'」佢答:「係你叫我埋單,我先扲
張單來!」佢不但不道歉,仲同我大大聲理論。之後仲不罷休咁同水巴員工响度講我
地,我再同佢講咁樣趕客法好離譜,佢仲响度冇禮貌咁大大聲同你爭辯。咁嘅服務態
度,真係太離譜,幾十年老字號就比個女人毀咗! *******************************************************************************************

各位,我地由坐低直至埋單,都只不過係25分鐘,實在太過份了,就算我食完,坐度傾陣計都得啦,係咪? 趕客咪以後唔去law! 佢自己倒自己米,請大家評評理!!

好唔開心及失望,同媽咪食了一頓不愉快的母親節晚餐!!