2010-08-10
見d廣告話小華堡餐$25.5 仲要送雪糕新地, 梗係仆到去買黎食啦, 屯門店唔似其他店咁有幾條龍俾人排, 係叫d客全部排晒一行, 跟住邊條行快第一個就去0個行買但係呢個安排超差, 因為好多人扮晒睇餐牌, 實質係打尖, 我只不過0係burger king短短5分鐘我都見到有2 group人係咁打尖, 個收銀仲要明知佢地係打尖都唔叫佢地去排隊 (因為後面排左差唔多10個人), 唔知係幫我收錢0個女仔係咁定係其他人都係咁啦, 我同佢講要小華堡套餐拎走, 之後問我飲咩, 再問我0係度食定拎走, 我諗可能頭先聽唔到, 咪同佢講多次係拎走, 找完錢俾我又唔俾張單我就打發我走, 又唔似其他burger king咁0係俾錢隔離0個行寫個牌註明等食物企呢度之後最火滾係個女仔示意我過去攞食物, 但原來佢都係以為堂食無幫我打包, 跟住我已經滾滾地同佢講"我都話我拎走囉", 佢仲要0係度發呆唔理我, 跟住佢後面個男仔見到我咁火, 即刻攞d紙袋出黎幫我打包d食物, 跟住個男仔同個女仔講"俾個蓋我come番杯雪糕", 個女仔就繼續遊魂咁, 到條仔叫佢第二聲先去食物就ok 0既, 但service真係要改改, 我會
食物就ok 0既, 但service真係要改改, 我會俾多次機會0既, 不過下次再係咁唔會再幫襯囉