2006-05-31 19 浏览
去呢間印度餐廳已經有好幾年, 一食過就唔想去第二間! 呢度位置雖然偏僻, 但都幾多人去架! 第一次去係同班做印度行既朋友, 因為佢地成日要招呼印度客, 所以已經去過好多間, 但最終都覺得呢到最好! 去呢到我就最鍾意坐佢張圓檯, 自成一角, 同朋友傾偈就最岩!呢度有既招牌羊肉, 馬沙拉黃豆同原味naan 係必食既, 仲有佢既芒果lassi 亦都好好味, 好濃芒果味! 佢地既侍應都係當地人, 英文溝通無問題, 不過我就最欣賞佢地個肥哥哥同水吧哥哥, 因為上次我去食飯時亦都叫左杯芒果lassi, 但可能個芒果麻麻地, 咁我就同佢反映話杯lassi 今次唔好飲, 無咩芒果味, 佢話同我搵, 但我話算啦, 因為我已經飲左幾啖, 兼且都唔係唔飲得, 只係唔及以前好, 但點知過左一陣水吧哥哥親自拎左另一杯出黎俾我試, 嘩! 真係高興, 意外收鑊呀! =)