相信好多人都認識呢間享樂烘焙,我呢個麵包精當然間唔中都會去幫襯😬之前買過佢既水果酥,Bagel,黑白頌,特濃抺茶焦糖三角等等,全部都幾好食😋尤其係黑白頌,第一次食簡直令我驚艷!😂😂 (雖然比較高糖份真係🙊🙈)尋日Lunch唔太餓就去買左pack無蛋奶既湯種黑芝麻核桃吐司,同樣出色!👍吐司幾重身,口感濕潤,非常軟熟!無蛋奶都可以整到咁正既口感,西利!!👏👏黑芝麻同核桃都足料,每啖都有D芝麻粒可以咬下~不過可能果度空間有限,每次黎都見到D吐司好多水氣係裡面,希望以後真係可以完全放涼先封口,如果唔係對保存唔太好~另外之前黎都見到有D蚊滋係麵包度飛黎飛去,衛生可以改善下仲有大部分店員服務都一般,成日掛住同同事傾計,對客人無咩禮貌(不過最近幾次去好似改善左少少)繼續努力!💪🏻

黑芝麻同核桃都足料,每啖都有D芝麻粒可以咬下~

另外之前黎都見到有D蚊滋係麵包度飛黎飛去,衛生可以改善下

繼續努力!💪🏻
2021-05-13