2020-01-17
第二次去湊湊打邊爐第一次係係moko,食物質素係掂嘅,可惜我地當時點左個食妝鍋,太傑,感覺就好似係d羹度打邊爐咁第二次係去K11,首先要講下個地點!入到商場搵左幾個字都搵唔到,仲要問店舖d人都話見過佢地來宣傳,但係都唔知係邊,商場指示極度不清晰。不過除左呢樣之外,其他都好滿意。今次點鴛鴦鍋,台式辣鍋同埋一個菌類嘅鍋,兩個味道都非常好。鴨血可以無限refill,而且個waiter哥哥見我地咁鍾意食,都時不時埋來問我地幫我地加鴨血,又提醒我地海鮮先食會好d,全程態度都非常之好,最後見我地咁鍾意食鴨血,仲一日送左一份比我地帶走當然除左鴨血,其他食物都好好味,尤其豬肉牛肉都好得另外想提下個奶茶,我係Moko堂飲過一次,外賣過一次,大紅袍奶茶,凍同熱味道非常好,不過我朋友話尖沙咀店好似差dd咁~
不過除左呢樣之外,其他都好滿意。
今次點鴛鴦鍋,台式辣鍋同埋一個菌類嘅鍋,兩個味道都非常好。
當然除左鴨血,其他食物都好好味,尤其豬肉牛肉都好得