2023-11-09 926 浏览
呢间Mango tree系位于九龙站Elements. 我一直都几钟意Mango tree嘅食物。但今次嘅体验,令我下次都未必会再去呢间餐厅。未讲系咩事之前,赞一赞D食物先😉今次我叫左个下午茶tea set. 食物整体上都好好味👍特别系鲍鱼配上泰式辣汁,好好味!仲有炭烧猪颈肉沙嗲,同埋其他所有泰式甜品都好味👍食物好味,但可惜餐厅的某一位男员工的服务态度真系好差。𠮶日我去到餐厅后,在柜枱嘅女员工有礼貌地带我入去近窗嘅位置坐,当时有个男员工企喺度准备serve我哋。女员工问我哋会唔会觉得晒,可以坐隔离冇咁晒𠮶张。我同朋友都觉得有D晒,我见好多枱冇人坐,当时好少客,我指住另一张枱,问佢哋我可唔可以坐𠮶边,点知𠮶位男员工即刻黑面,面有难色,好勉强咁话。。好,可以。😰佢𠮶一刻黑面嘅表情真系好明显,完全表露无遗。我同我朋友都O哂咀😧真系好夸张!好似要受佢气咁😥。我冇谂过一间泰菜高级食府嘅员工服务态度会系咁。我觉得如果我系坐低咗食紧野,无端端话𨍭枱,你黑我面都可以话系情有可原。但𠮶阵我系未坐低的。🙈餐厅员工嘅服务态度真系好紧要。因为一位员工嘅服务态度差,就会影响左食客唔想再嚟光顾。希望𠮶位男员工嘅服
呢间Mango tree系位于九龙站Elements.
未讲系咩事之前,赞一赞D食物先😉
今次我叫左个下午茶tea set. 食物整体上都好好味👍
特别系鲍鱼配上泰式辣汁,好好味!
仲有炭烧猪颈肉沙嗲,同埋其他所有泰式甜品都好味👍
食物好味,但可惜餐厅的某一位男员工的服务态度真系好差。
希望𠮶位男员工嘅服务态度会有所改善。
Coconut  Tresure
Butterfly  Pea  Cooler