📍#極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓♡人均消費: $894 @ 3▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️今日同朋友去咗食放題,6:30-8:30時段,$298一位,價錢正常而質素都唔錯👍🏻✨#刺身Order左三文魚、赤蝦、帶子,刺身類別都幾新鮮😋 三文魚同帶子都幾肥美。✨#炸物芝麻雞翼係一定要叫😋 外皮香脆,內裡嫩滑,食完都再encore🤭 另外,仲叫左榴槤炸彈,裏面係一啲榴槤蓉嚟嘅,味道唔會太甜,外層炸得好香脆,外脆內軟嘅口感好豐富。▪️#鹽燒系列我哋order咗鹽燒牛舌、燒菠蘿同牛油翠玉瓜,菠蘿真係超級甜~ 鹽燒牛舌唔會韌,味道正常。.▪️#燒物系列包括有:黃金焗開邊蝦、蒜蓉粉絲蒸扇貝、蒲燒鰻魚、香草羊鞍等,個人覺得黃金焗開邊蝦都幾有驚喜,蝦肉爽口彈牙,唔係用霉霉爛爛嘅蝦😆加上上邊有啲沙律醬,幾好食。另外個人覺得蒲燒鰻魚都幾肥美,食完又再encore過😎▪️甜品甜品方面Häagen-Dazs雪糕都幾搶手,總共有三款口味,三款試暈晒😋 用Häagen-Dazs雪糕來做結尾都唔錯❤️‍🔥▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

📍#極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

♡人均消費: $894 @ 3