超級唔掂,中哂伏5月12號母親節 想同屋企人食西餐, 之前 上網見到呢間餐廳所以決定 今次試下Book枱嘅時候講到人係食set dinner $688 加一, 見到個menu都吸引所以決定去呢間 點知就中伏。個set 總共有4個course, 正常西餐係會食完一個course 先上第二個course我哋當日係上咗沙律 跟住隔咗五分鐘 侍應就 拎咗4個湯出嚟, 因為張枱係 四人枱唔係有好多位 一次過擺唔曬沙律同湯 , 所以我哋就 拿拿林食完個沙律 騰 空返啲位出嚟擺湯。再隔咗五分鐘 啱啱先開始飲緊個湯,侍應就直接攞咗個main course出嚟, 我哋即時反映話我哋未飲完個湯兼且張枱係冇位擺, 侍應 就將啲食物擺喺我哋嘅枱嘅後面 收銀機隔離 我哋話返其實咁樣嗰啲食物已經會凍曬, 跟住個經理就出嚟同我哋講話佢會將個食物擺返喺 廚房 等我哋飲完湯 先再拎出嚟 牛扒超級難食,唔夠熱龍蝦意粉,個龍蝦係唔熟嘅, 佢要再拎返入廚房再煮, 到第二次拎出嚟嘅時候已經 韌哂。 當我哋反映話畀個經理聽個龍蝦唔熟嘅時候佢完全冇乜反應唔會再去, 個流程安排得好差, 全程好似趕收工咁成餐飯總共 60分鐘食完完全失
超級唔掂,中哂伏

牛扒超級難食,唔夠熱

完全失望

2024-05-12