美人框飯御膳(午餐)$158選擇比較多,可自由搭配,兩個前菜、兩份飯類、一份湯等,客人自由搭配彈性高。味道正常,同其他日本餐廳一樣無特別有outstanding的嘢。朴葉味增牛柳 $128需等太耐先送過黎,然後需要等火慢慢燒熟,所以太肚餓的朋友唔好order此餐。牛肉鮮嫩,牛肉下面係菇🍄類同兩顆大蔥打底。醬汁味道唔錯,適合搭配白飯一齊食。店鋪的服務比起其他日本餐廳而言,屬於超級冷漠的態度。喺門口入場時,員工無打招呼,就算同佢話2人,佢都無應你(非繁忙時段)。唯一一句「歡迎光臨」都好勉強係佢喉嚨度好細聲咁發出來。於傳統日本餐廳服務相差甚遠。有問題詢問牛柳朴葉的相關問題時,會話唔係好清楚,要搵其他人問多次。上菜時都唔講嘢,隨意亂放喺你個檯度就走,有種茶餐廳的感覺。總而言之,想expect日本餐廳的服務,就唔好選呢間了。

美人框飯御膳(午餐)$158

朴葉味增牛柳 $128
朴葉味增牛柳定食

店鋪的服務

總而言之,想expect日本餐廳的服務,就唔好選呢間了。
午餐
朴葉味增牛柳定食