2017-03-05 743 浏览
行完山成3pm 到赤柱,經過見有個牌價格合理就走去食下。我們坐在4人枱,每人放了背囊在圓凳上,-order 完野食,侍應就走來話:「你地幾個?兩個就要俾人搭枱。」都未有人來,加上說話態度惡劣,我和朋友超反感!之後有人來了,我地當然就free 返個位俾佢。我地分別食泰式豬手飯和冬陰公蝦餅麵,豬手味道ok, 但係分量少。我朋友的蝦餅就賣相很好,很彈牙。食到三分一,有個類似老闆的人大動作走來望我們張枱2分鐘,其實旁邊張4人枱都已經飲完野打緊牙較,應該好快free 返張枱。我地都無可能在咁短時間內食完架啦,又未有4個人來,何必咁趕客!另外,佢地餐具有d滑滑地嘅野在上面,感覺唔多乾淨。所以,超快食的話都可以,想舒服少少食多兩啖就去第間啦!

2017-03-04