2022-08-07 1089 浏览
見都幾多人,就膽粗粗試下。因為係walk-in 得返最後一張2人枱,喺正中間,明白既,我地都照坐。一坐低就發覺好大風,請佢熄細啲個風,個waitress好唔耐煩咁答我「一陣間幫你」… 咁我都冇理就繼續睇吓食咩,風係真係熄細咗既。順利叫咗嘢食叫咗嘢飲,開始食緊冇幾耐,佢哋又校大返個風。喺校返大個冷氣風之前,同一個waitress不斷喺我哋枱旁邊同其他同事講佢好熱,好似暗示我哋咁🤷🏻‍♀️校大咗,我地吹住個頭食自然唔想,就問佢可唔可以熄返細,佢話係政府規定要開到咁大先至符合換風既要求… 唔理對或錯,都算…然後佢好晦氣咁offer可以俾埋邊張卡位我哋,雖然佢態度差,但換咗枱我諗住告一段落,但原來係未完既。同一位waitress同埋佢經理/老闆表示佢對我地既不滿…呢餐飯完全係俾錢買難受…最後找錢既時候,我地都好客氣咁叫經理過黎想同佢反應返,而結論係佢咩都做唔到,並聲稱佢哋餐廳岩岩裝返呢兩部冷氣,所以啲員工要報復式地開冷氣🤯 我未試過要喺OpenRice咁樣落comment,但真係好不合理。本身見到話服務麻麻我都以為唔會太過份,但係呢間餐飯真係俾咗個驚喜我地!大家最好唔怕凍/帶定件羽絨先好黎食野🤘
見都幾多人,就膽粗粗試下。
同一位waitress同埋佢經理/老闆表示佢對我地既不滿…
呢餐飯完全係俾錢買難受…
大家最好唔怕凍/帶定件羽絨先好黎食野🤘🏻🤘🏻