今日晏晝見新開咗呢間餐廳,所以嚟試下。說實話嘢食真係幾好食,但服務態度真係差到我唔想再嚟食😓😅係門口睇緊menu嘅時候,服務員嗰樣已經超級臭,問問題,答得又超級冷淡,hea 下hea 下咁樣。另外一位係餐廳入面嘅服務員,完全無態度可言,嗌咗豬肉飯,一碟得8舊豬肉,我食淨最後一舊豬肉,諗住食埋嘅時候,就嚟收碟,啲污糟碟擺曬上舊豬肉到,點食呀?就當你睇唔到我未食完啦,但可唔可以問下先收人哋碟呢?咁急係咪想趕啲客走?仲要我話我未食完嘅時候,佢擺低隻碟,但又可以一句道歉都無,講真佢有道歉我都唔至於要嬲到係到打呢篇野😅😅仲有最後!呢個服務態度收加一真係超級唔抵俾!!不過!豬肉飯係好食的!但個飯好少同埋味道一般,豬肉飯卷好食!窩夫好食!好香蛋味!一個人食唔曬一個,因為好膩🥹
2022-10-21