2016-04-08
黎之前我地預先book左台, 已經知道限時90分鐘我地都好準時入座首先叫左麻婆豆腐, 雲吞雞, 炒年糕, 炒飯, 小籠包首先上台既係麻婆豆腐, 豆腐唔老, 辣味都好足夠, 但想等埋個炒飯黎食單食好似無咩口感雲吞雞方面湯底味精較重, 如果減少味精會好好多, 因為我見到都有落少少金華火腿去入味, 真係少少, 雞都有半隻, 尚算嫩滑. 雲吞都好足同大粒.炒年糕就有少少重手左, 有d過鹹, 我直頭想搵水沖沖, 建議叫湯年糕會更好!而且都健康d!炒飯其實當時都未60分鐘, 佢地見你停哂手放低筷子就收你d碟, 完全唔會問下你收得未或者食完未, 其實我地個雲吞雞重有d雞同湯係度, 不過佢已經收左, 亦唔打算追究得返少少, 但都唔應該一句都唔問就收起最後佢問我地有冇野加, 因為重有半個鐘, 咁我地追加左兩個甜品, 豆沙鍋餅同南瓜餅豆沙鍋餅好彩唔算太油, 豆沙餡就普通, 未算係細滑, 但就無咩豆味, 食落感覺有少少怪點知原來南瓜餅入面都係豆沙餡, 我地以為係餡, 對呢個有d失望係因為個餡唔係南瓜而係豆沙, 但佢竟然好食過豆沙鍋餅.然後其實都重未夠90分鐘, 至少重有15分鐘, 但已經收台, 放新筷子係度
我地都好準時入座
首先叫左麻婆豆腐, 雲吞雞, 炒年糕, 炒飯, 小籠包
單食好似無咩口感
炒飯
然後其實都重未夠90分鐘, 至少重有15分鐘, 但已經收台, 放新筷子係度, 因為下台客早到左重企係我地隔離等我地張台, 唔明點解佢地人數要兩張台但我地都未食完就俾人入黎同我地施以壓力, 平時90分鐘我地會覺得好足夠亦都唔會好似今次咁咁唔開心, 但咁樣做真係唔會再黎食.