2009-06-15
本來人齊先可以入座呢個安排我都可以接受, 因為有部份酒樓都係咁安排。但今日0黎呢度食飯, 拎左飛但因為未人齊唔入得, ok, 咁我等陣,等到有半數人齊啦, 諗住問下個知客過半數可唔可以入坐先, 講完晒, 佢竟然唔理我望都唔望我!! 仲嚮度整理佢自己0的指甲, 嘩,呢0的咩0野服務態度!竟然當客人透明!!! 我就當佢耳聾聽唔到再大聲0的講多次, 佢先俾0的反應我要我等多2張枱, 真係激鬼死!之後隔左一陣, 真係等到人齊但都未有枱,又問多佢一次幾時有枱。佢竟然同我講"叫左啦,過左啦, 咩你聽唔到咩,我見你仲同你0的朋友傾緊計!" 聽完呢句火都起, 首先,我地無人聽到佢叫過我地張飛, 再者, 如果你見到我地無反應係咪應該叫大聲0的呢!!!" 佢講到咁理直氣壯! 我知你呢間酒樓係唔憂做, but唔代表你都唔憂做ge,0的態度咁差, 咁唔願做知客就番歸la!! 0野食係ok 既~不過又未至於好好食囉, 不過0的服務就真係要改善下!