2021-07-13 251 浏览
之前用openrice book定位,book左Green room,冇諗住會比甘差的位置,去到比個最晒,比熱透晒住的位置我地,嘩!個日頭甘晒點坐,完全西斜位,個侍應答:冇ga la,係得呢d位咋……咩……態度呀!我最後要求坐露天位,個女侍應話:坐露天仲熱過呢個位置,我睬佢都傻,我最後坐露天,反而仲陰d,冇晒住,仲涼過入面!我叫左High Tea 同Tuna 他他多士,食物係不錯,但侍應態度奇差,叫埋單要叫2次,叫第一次本地侍應(又係頭先的女侍應)應左你,但冇幫你搞……我等再有侍應出露天位,叫西人侍應埋單,見住佢即刻按到張單出來,不用10秒已搞掂!呢間野永不錄用!