2013-05-30
本身就約左去第間食, 但真係太多人所以就打消念頭之後見到SML都好多空枱就決定係到食原本都抱住期待坐低,因為環境真係唔錯既之後坐低5分鐘都未夠就有個waiter黎問我叫得未,係咪應該俾返d時間我地去諗呢?之後d野食好快就黎到因為同行朋友唔食辣,但又好想食雞翼所以就分開左叫兩款S啦千層麵 佢係偏濕型辣番茄蝦意粉,可以話完全唔辣,不過都幾好味呢個都幾好食,有好多洋蔥伴底亦都配左5種既配料同簿餅不過見到好多食評話上枱時好熱,但我呢個就唔多熱呢個burger就無咩特別啦,都可以唔駛試叫左3杯mocktail,左邊就好似一杯比mango juice好飲既mango飲品中間就好mint,最好飲係右邊好似係叫SML Babypuff都幾好食,中間cream唔會好甜好漏既感覺我地坐既位可以望到個bar,十點個場已經好空食物方面:成晚我覺得食物都唔錯架不過就唔多夠熱,熱d可能會好返d服務方面:同埋service可以改善下就好,除左一開頭個waiter好快就黎問叫得未之外佢成晚都用d不友善既眼神望住我地另外就係個puff我地唔小心整熄左,想佢地幫手點返頭一次個waiter問另一個有無,另一個話無就無左件事
之後見到SML都好多空枱就決定係到食
原本都抱住期待坐低,因為環境真係唔錯既
之後d野食好快就黎到
亦都配左5種既配料同簿餅
不過見到好多食評話上枱時好熱,但我呢個就唔多熱
左邊就好似一杯比mango juice好飲既mango飲品
中間就好mint,最好飲係右邊好似係叫SML Baby
食物方面:
成晚我覺得食物都唔錯架
不過就唔多夠熱,熱d可能會好返d
服務方面:
佢成晚都用d不友善既眼神望住我地
另外就係個puff我地唔小心整熄左,想佢地幫手點返
頭一次個waiter問另一個有無,另一個話無就無左件事
之後再問個後生既waiter,佢答我:我唔食煙無火機架
我有唔該你,但點解你俾個答案係甘?服務客人唔係餐廳職員既責任之一咩?