之前去过尖沙咀分店,今次就因为系旺角拣唔到想食嘅野就黎左旺角分店~到埗已经九点三,但仲系要排队😅最后差不多九点九入到座,同尖沙咀分店一样,都系黑配木嘅设计~睇左睇menu ,都系叫左好大路嘅炸鸡、鱼糕汤、DIY饭团同米酒本身有啲想试苹果米酒,但苹果只可以加芒果,所以放弃左,叫左蜂蜜米酒,味道正常🍯串串鱼糕汤系因为想饮啲汤暖下胃而叫,都系几不错~半份炸鸡亦合乎预期,好喜欢佢加入薯皇、薯条同薯皮嘅概念不过芝士条就不推荐啦,质地好实,感觉好粉咁又拉唔到丝,有啲似食无味嘅年糕DIY饭团系朋友嘅大力推荐食品,唔花巧,基本上就系饭紫菜、蟹籽、调味,麻油味香浓,仲可以按自己喜欢嘅大小去整一旧旧,不过要小心饭黎嘅时候有啲热,可能会辣到~讲番服务都真系有啲无奈,炸鸡黎到嘅时候叫左店员拎茄汁,佢应完冇拎,等到有啲炆就叫另一个都系话要茄汁,搞左好耐,佢拎左一个四格盘装住四款汁,重点系冇一款系茄汁😑之后再揾第三个侍应先终于拎到茄汁。。。另外食食下,有个讲野冇尾音嘅侍应话唔该借借,咁佢又冇讲借去边又冇讲要做乜,最后原来系要系櫈下面拎野,重点系佢由头到尾都冇讲过唔好意思,自己拎完就点左另一个店员帮我同旁边枱嘅整番

蜂蜜米酒

串串鱼糕汤

串串鱼糕汤系因为想饮啲汤暖下胃而叫,都系几不错~
半份炸鸡加芝士条

半份炸鸡亦合乎预期,好喜欢佢加入薯皇、薯条同薯皮嘅概念

DIY饭团

讲番服务都真系有啲无奈,炸鸡黎到嘅时候叫左店员拎茄汁,佢应完冇拎,等到有啲炆就叫另一个都系话要茄汁,搞左好耐,佢拎左一个四格盘装住四款汁,重点系冇一款系茄汁😑之后再揾第三个侍应先终于拎到茄汁。。。另外食食下,有个讲野冇尾音嘅侍应话唔该借借,咁佢又冇讲借去边又冇讲要做乜,最后原来系要系櫈下面拎野,重点系佢由头到尾都冇讲过唔好意思,自己拎完就点左另一个店员帮我同旁边枱嘅整番张櫈😟
2020-02-28
等候时间
30 分钟 (堂食)
$280 (宵夜)
蜂蜜米酒
串串鱼糕汤
半份炸鸡加芝士条
  • Diy饭团
  • 原味炸鸡(半份)