2024-01-31 49 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯非常鍾意尖沙咀呢間餐廳!當日去到因為天氣有啲凍,所以都係坐咗喺室內,但係佢有一個半開放式嘅開窗位置,可以望到對面海,而且開放嘅位置都有暖爐!氣氛十足!叫返杯嘢飲淨係喺度飲吓吹吓海風都覺得好滿足❤️Nachos非常之大碟同埋多料!我哋基本上都食咗好多!上面一共有四種醬料!每一款都好好食雞肉串雞肉串比我想像中嘅好食肉質非常之鮮嫩,有少少焦香配搭沙律,同埋佢下面個餅食用Steak sandwich份量非常之大,而且好鍾意食佢哋啲薯條啊!牛扒三文治入邊嘅特製醬汁酸酸甜甜,比較開胃同埋容易入口,配搭上蕃茄同埋酸瓜,食落去比較多汁同口感豐富!特別推薦!朱古力蛋糕其實佢嘅杯蛋糕係有少少甜,但係我覺得佢個甜度係適當,識落入邊層次有好幾層,其中一層係有少少脆,味道特別似金莎,如果我再去一定會再食呢個朱古力蛋糕!如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯Mulino (尖沙咀)尖沙咀麼地道62號永安廣場地下1-6及45-46號舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

非常鍾意尖沙咀呢間餐廳!

叫返杯嘢飲淨係喺度飲吓吹吓海風都覺得好滿足❤️

Nachos
非常之大碟同埋多料!
我哋基本上都食咗好多!
上面一共有四種醬料!
每一款都好好食

雞肉串
雞肉串比我想像中嘅好食
肉質非常之鮮嫩,有少少焦香
配搭沙律,同埋佢下面個餅食用

Steak sandwich

朱古力蛋糕

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯

Mulino (尖沙咀)
尖沙咀麼地道62號永安廣場地下1-6及45-46號舖

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯