行經尖沙咀美麗華商場,比地下嘅波波池吸引,大影特影一番之後,比我偶然見到後邊有一間咖啡店,佢地嘅菜式都比較特別,好多都係我未食過嘅。膽粗粗叫一個西班牙臘肉腸墨魚$58,意外地好味道,有啲似肉醬,但係口感比肉醬更加Q彈,配上佢俾嘅小麵包,一齊吃,我好快就食晒,作為開胃菜呢個一個非常之好嘅選擇。又叫咗一個青檸辣椒牛扒沙律$118,上面有一啲白炸條,咬落去好趣好彈牙,查問之下,原來呢啲係店家自家製,親自炸出嚟,唔怪得知咁新鮮好味啦,沙律牛肉嘅份量都好多,加上淋左惹味嘅醬汁,真係好好食。食到飽飽地,點左個honey bee, 其實即係蜜糖青檸梳打,刺激一下口腔,又可以幫助消化,結束完美嘅一餐。—————————————如果喜歡我嘅文章,請幫幫忙follow 我,俾個like我。鼓勵下我繼續寫食評。多謝你。❤️

—————————————