2014-05-20 2510 浏览
今日係度遇到一個好nice好好笑容既waitress 笑得好甜好親切雖然食物唔係話好突出 但都專誠係度讚下呢個waitress呢個waitress 應該仲係見習 見佢每樣野都做得好小心今日訂左位同朋友去outback steakhouse食晚餐我一個人去到攞定位先 waitress好貼心咁遞左杯暖水比我朋友尼到 佢都再次拎多幾杯水比佢地 好快手 睇得出佢好留意客人我地叫左幾樣野食 angus, ribeyes, 炸洋蔥花,香脆薯條混芝士 同salad先尼一個黑糖麵包依舊一樣咁好味 refill左幾次個waitress每次都笑住咁送尼同佢講笑都會應我地 比人既感覺好親切香脆薯條混芝士都好好味不過6個人先岩岩好食得哂 好抵食 人少真係唔建議叫呢個angus同ribeye真係一般唔係太新鮮 叫waitress refill sauce 都好快手差唔多即刻到咁濟waitress 唔洗問都自動refill水同lemon tea最後叫左個chocolate thunder好好味!! 值得再試!整體感覺都好好未見過笑得咁親切既waitress令人食得好開心一定會再尼!
雖然食物唔係話好突出 但都專誠係度讚下呢個waitress
不過6個人先岩岩好食得哂 好抵食 人少真係唔建議叫呢個
angus同ribeye真係一般
差唔多即刻到咁濟
最後叫左個chocolate thunder
好好味!! 值得再試!

整體感覺都好好
未見過笑得咁親切既waitress