2009-11-12
今日係我朋友生日 佢話想係中環Dinner 順便可以去埋LKF 個嘉年華左揀右揀決定食其中一個朋友介紹既Shakey's pizza入到去我覺得氣氛同環境都洽到好處雖然我果日去到半邊場比人地包起左但係都無損佢地既服務,值得一讚咁我地四個女仔分別叫左 caesar salad-不過不失 份量arm arm 好 半份ribs-出左D小錯失,佢黎左全份,但係我地一同佢講,佢即刻道歉叫我地照食,話會打返半份係張單上面,我覺得佢服務態度好-D ribs好juice好好味,好香 & D bbq source好襯一個兩邊口味既薄批,好正,滿足晒我心大心細,一個批可以揀2隻味道-半邊hawaiian pizza...半邊牛油果-佢D薄.批好脆,好arm我好味香草雞扒Risotto~ -呢個略為有D唔夠硬D飯粒p.s. 果日我朋友生日,佢個外藉主廚咁arm順過,仲幫我朋友唱左首生日快樂歌,好貼心既表現整體感覺良好,野食味道OK,會再去幫襯架
入到去我覺得氣氛同環境都洽到好處
雖然我果日去到半邊場比人地包起左
但係都無損佢地既服務,值得一讚
咁我地四個女仔
分別叫左
caesar salad
-不過不失 份量arm arm 好
半份ribs
-半邊hawaiian pizza...半邊牛油果
-佢D薄.批好脆,好arm我好味
香草雞扒Risotto~
-呢個略為有D唔夠硬D飯粒
整體感覺良好,野食味道OK,會再去幫襯架