2018-06-17 152 浏览
成日都係孖寶食早餐,趁節日同屋企人去試下晚餐食物方面,餐湯唔錯,麵包有專登先行烘過,雖然略乾,但誠意十足 主菜有驚喜,我點燒豬鞍充滿肉汁,配菜亦豐富,二百蚊以內有此質素已經好好。唯一係跟什菌醬不太配,下次可以另選其他醬汁同行有人點了羊扒,叫六成熟有六成熟,味道唔錯,仲附上薄荷啫喱,可以一試另外有墨汁意粉,意粉質地正常,分量亦十足,墨汁我冇深究,唔識評論唯一係燒比目魚比較一般,份量也略嫌較小我叫了抹茶鮮奶作餐飲,抹茶味濃,仲有靚拉花。另外因爲是日係父親節,餐廳送比每位爸爸一枝藍妹,確實有驚喜!至於服務就真係令人難忘,亦令我決定打食評:餐廳空間有限,但員工經常高聲講野,不乏呼喝客人既場面,令到餐廳長期都好嘈,對比早上時段,同樣既一流,夜晚可能會嘈一倍員工唔太理會客人感受,雖然係節日,預計人流多或者人訂枱,但我地六點 walkin,有職員竟然要求我地六點九交枱。除非唔容許我地入座,否則食個晚餐一個鐘都係基本啦,後來係我地要求下,職員先願意接受七點交枱P.S. 七點半前埋單可以免跟餐價($28),主菜免費加湯同餐飲。
成日都係孖寶食早餐,趁節日同屋企人去試下晚餐

唯一係燒比目魚比較一般,份量也略嫌較小

至於服務就真係令人難忘,亦令我決定打食評:

2018-06-17
庆祝纪念