波波食神
食物不俗服務差
波波食神
2018-05-12
关注
一入門口有空枱,企咗幾分鐘都未執枱,因為有好多人經過收銀地方,所以我地坐低咗先, 坐低之後叫女侍應執枱,但叫我出返嚟先執到,跟住我話我唔太方便出出入入,佢態度好衰咁問番我你有幾唔方便? 仲特登望入枱底!極度不尊重!!! 我想強調呢度喺醫院隔離嘅金記 居然未見過又唔方便行動嘅客人???

服務係好影響一間餐廳嘅質素,應該係全香港服務行業嘅質素,香港多左你呢啲害群之馬真係好慘,明明食物質素唔錯,我叫嘅雞翼香腸面都唔錯,雞翼仲幾跪,但所有心情被呢個講野唔正嘅女侍應破壞哂!
检举
人地枱都未執仲坐落去,自己攞理衰!唔好以為自己去左大酒店食飯啦?先生糸茶記嚟!人哋冇收加一服務費!
2018-05-22
原來該職員態度咁差,係因為怪公司冇收加一而發洩係客人身上,好明顯你覆嘅目的係咩! 我係唔會屈服係道德淪亡下,我淨係講道理,兩樣野:1. 閉路電視可以証明左我地係到幾耐都冇人執枱,收銀機係門口位,你門口出面幾窄,食過嘅人都知,同埋內容亦講左有人行動唔方便! 岩岩先係隔離醫院做完手術,你有冇小小良心??? 2. 人地個個都執到得你執唔到,係邊個玩野,點解張枱同客人冇郁嘅情況,到我地食完嘅時候,你其他2個店員都輕輕鬆鬆咁執枱?? 同樣閉路電視完全可以做証3. 最差嘅就係呢種冇加一服務費嘅態度,麥記有收咩?依家一樣有埋派餐服務,一樣要執枱。 *城間間泰國菜都貴過你一樣間間都唔收加一,服務好你地一萬倍,我都知你可能黎左*冇耐未去食過,不過呢個係你自己嘅問題。服務費唔收係自己老板嘅決定,你就因為你老細冇收服務費而所以態度咁差? 最好笑嘅係入我得黎食嘅有人比唔起咩? 入得黎食50幾蚊一個人,最多比多嗰6蚊服務費,唔係入黎要受氣,要發洩就你老板發,唔係啲客。將心比心,飲食服務行業我經驗一定唔比你少,因為我至少學識到顧客至上,入得黎*食野,提嘅要求無非都係執枱,落單,要餐具,水,食物質素意見,更換食物,拖地抹枱清潔*等等,有邊樣野唔係一個侍應該做嘅? 至於態度,呢個就係做人嘅問題,冇客人係入黎係預左被要求呢樣嗰樣,我係玩野嘅就唔會遞哂全枱嘅碗碟杯出黎比你! 話左行動唔方便仲要侮辱人,自己反省下啦!
2018-05-27
你都傻傻地我何時話我糸度做?
2018-05-29
唔該你有啲口德,唔識中文可以去補習,幾時話你係職員,一開始我就係話該職員,以下面成段話都係同該職員講,本來從頭到尾都唔關你事,你要留言關心啲件事,我就有權講清楚所有來龍去脈,講到尾,呢個post 係我嘅,你咁多野講你自己去發post
2018-05-30