2004-11-15
朋友生日,有人提議去試。食物一般,不詳述。主要想提這裡的服務態度:當我們吃到甜品高力豆沙的時候,我朋友發現她吃的那個裡面有條頭髮(約三厘米長),我笑說:唔緊要喇!炸過的,唔怕喇!剛說完,那個部長剛行到我們側邊,咁好喇!都話聲俾佢聽啦!咁點知--「部長,你地d高力豆沙有頭髮呀。」『係咩!唔好意思喎!』「唔緊要,話聲你聽,等廚房小心d」點知跟住佢指住我朋友前面桌上面的一條長頭髮講『咦!呢度都有條頭髮喎!』咁即係話我地屈佢啦!我地幾個都係長頭髮,何來有條咁短既頭髮呀!於是我同佢講:「呢條頭髮咁長係我朋友既,咁你馳唔馳我拎個條頭髮去驗下有冇糖嚮上面呀!」佢先至唔出聲,講左聲『咁!對唔住喎!』就行開左。呢d乜野服務態度呀!試下換左係隔離圍外國人,我諗佢肯定唔會咁既態度,實講晒Sorry!鞠曬躬!呢d 咁既地方,唔會再有幫襯呀!
食物一般,不詳述。
呢d 咁既地方,唔會再有幫襯呀!