2017-07-01 2622 浏览
7月1到数码港睇戏,在商场拣左去Delaney's 午餐。食物一般,大部分有overcooked的情况,最worst系服务态度极差,食到一肚气,以后绝对不会再光顾。我们点了Ribs, linguine with chicken, Hawaiian pizza, sharing platter, 仲有salad 同fries做side dish.Platter 的鸡翼㶶到变黑色,好干。Pizza 也是极干,而且配料得好小。Linguine的味道是最正常。Ribs 好咸,而且也有overcooked 的情况食物一般也不是重点,最差系成间餐厅的员工服务态度超差,waitress要叫几次先啋你。我地坐左30分钟都冇野食,追左单3次都冇人理后来叫个好似shop manager 的人问下,佢仲话 你只是等左23分钟,what's wrong with it? 吓?我眼见其他人坐底15分钟未到都已经食紧野,我追单仲比人大条道理话冇问题,态度恶劣,仲不停比藉口…真系小见的恶劣餐厅走时餐厅比左个8折。其实消费者只想有个开心的用餐经验,不是个折扣去弥补差的食物和服务。

Platter 的鸡翼㶶到变黑色,好干。

Pizza 也是极干,而且配料得好小。

Linguine的味道是最正常。
Ribs 好咸,而且也有overcooked 的情况