12月12日是好姊妹的BRIDAL SHOWER大日子,選了這間餐廳因見到相個環境好似OK,我地一行十多人點了每人一個SET DINNER,有幾個意粉上了,但其他的餐一路都未上,問了職員幾次,都話整緊,等呀等,好似9點幾了,職員來說他們LAST ORDER了,問我地仲有無野要,KEN好有耐性咁話,"但我地叫D野都未來WO"終於其他意粉同飯餐都來了,份量其實很細,忌廉很淡,好似無味咁,其他人叫的肉丸飯,賣相麻麻地,味道,可能飢餓是很好的調味,佢地說都OK。叫了棉花糖,都幾得意既,我地10人一人少少咁食都幾開心。不過要加$38都其實好貴。我地本來準備了CAKE,想在食完飯後食,但我地的正餐食完時,已離人家店的OFFICAL關閉時間差不多只有15分鐘,同個店員周旋間,個男店員對我地說,佢地係有"雪餅費"的。對,係雪餅費不是切餅費,我地真的聽到呆掉了,當然最終我地唔會俾。總結:對我來說,2個字:沒下次。

總結:對我來說,2個字:沒下次。
题外话/补充资料: 我地坐中間的TABLE,環境回音很勁,非常嘈吵,絕對不適合一大班人CHIT CHAT
2014-12-12