竹子
食物一流~服務九流~
竹子
2011-07-03
关注
食過咁多次~呢次服務真係差到嘔
等位無所謂~但無理由跳no. 嗌下一個ma~不過我o地即時同o個侍應講返~佢知道自己錯o左~立刻糾正返~咁都無o野ge~
一埋位坐低~張枱唔知點解勁濕(我o地自己用紙巾抺乾)~到想落order o個陣~揚手揚o左好耐都無人應(可能客人太多處理唔切la)~終於有侍應行埋o黎la~點知佢句句都話「咩話、講多次、邊樣要兩件話」~自問講得已經好慢~仲指埋俾佢睇tim~以前o個批侍應勁醒目ga~講一次就ok~仲要覆你一次ok先落單~唔似宜家呢班侍應咁...
終於有o野食la~關東煮o黎先(蘿白、黑薯糕各兩份)蘿白煮到入哂味又腍~黑薯糕夠哂煙un~保持一貫水準~正a^^
但o個侍應拎o黎o個陣碗都唔拎隻~以前批侍應會俾d碟你盛住ga~可能以前ge服務太周到la~覺得宜家o個d好唔掂!
之後等o左好耐好耐先至拎d麵o黎~紅虎湯烏冬都係咁好食~但如果叫呢個款~以前d侍應都會提醒o個鍋邊好熱~宜家唔講都算la~仲要俾我見到隔離枱一家大細問佢拎幾隻碗~佢好似想殺人全家咁~將o個幾隻碗飛o係佢枱面! 唔係咁ge態度ma!
咁都不單止~仲要俾我見到o個侍應執枱時~竟然將地下o個大盆擺上枱面~然後將d碗碟攞入去~仲要唔抺返張枱~難怪我o地一入去坐張枱咁濕la...
不過班侍應都有手腳快ge時候~就係你一食完o個陣~佢就即刻執枱~班友真係趕客到下次我一定唔會再o黎幫襯~就算佢d o野幾好食都好!!!
但坦白講, o個紅虎湯烏冬d海鮮真係幾足料ge~o個湯底都好正~而盛岡冷麵ge麵都好煙un彈牙~味道都幾正, 但略嫌其他配料勁少~
o野食好味~d服務態度都要好ga~唔係無人幫襯ga!!!
赞好
检举