(非会员)
2008-01-04 1 浏览
三個大人一個小朋友,問咗兩個侍應有冇BB凳佢地都話“未有”,"暫時未有"等我以爲有其他小朋友用緊。再問第三個侍應話"新開張未有"。喂大佬,有o羊o甘神秘、o甘尷尬、o甘難開口o者?有就有、冇就冇啦!點o左星馬菜最基本的肉骨茶、海南雞飯、"招牌"魚尾喇沙,同一客千層酥餅。肉骨茶$38得一條兩吋長排骨、一隻冬菇、一舊豆pok、仲有五粒好似一毫子o甘大的油炸鬼。落單後30秒内我話想將跟肉骨茶的白飯改爲油飯,最終竟然落o左兩個order,一個跟油飯,一個跟白飯。海南雞飯$48,碟雞一定比一般茶餐廳細三分一,雞就同求其一間燒臘鋪白切雞有八成似。油飯"零"油味。落單問侍應(招牌菜)"海鮮魚尾喇沙"辣o吾辣,佢答o吾出,我叫佢走辣時佢就話"應該o吾辣",當然o黎到時就辣啦,唯有個小朋友冇得食。落單時叫"海鮮"走青口,o黎到時除o左依然有青口為"海鮮"外仲有約五塊魚片(即炸魚蛋片)同一隻約五毫子大的蝦。o吾通城門河最近冇河鮮^o^?千層酥餅o吾酥、o吾熱,講完。可能我o吾好彩,o的碗洗得o吾太乾淨,有殘餘同油淋淋囖。埋單時仲想乍乍帝o吾找o個五蚊,我寧願留番星期六買旗好過。o吾好以爲係大商場花幾十萬裝

千層酥餅o吾酥、o吾熱,講完。

可能我o吾好彩,o的碗洗得o吾太乾淨,有殘餘同油淋淋囖。

埋單時仲想乍乍帝o吾找o個五蚊,我寧願留番星期六買旗好過。

o吾好以爲係大商場花幾十萬裝修就有人食,係。。。食一次囖! 雖然沙田區o吾係要有o羊高級食肆,但仲有選擇,請不要混水摸魚!