2020-12-10 558 浏览
同朋友行銅鑼灣,行到夜晚唔知食咩好。經過希慎道,見到有間舖頭好多人排隊,於是我哋走埋去睇吓。行近啲,原來係食牛嘅餐廳。有咁多人排隊,當然要去試吓啦!😍入到去一坐低,當侍應知道我哋係咪第一次嚟食,就好細心咁介紹餐牌上面嘅嘢食。俾佢講到,我樣樣都好想食🤤🤤雖然我少食牛,都忍唔住嗌左個”終極漢堡”。聞到隔離牛下嘅香味,等嘢食嘅時候,都忍唔住流口水。跟餐仲有粗薯條食。佢哋嘅薯條特別在有微微嘅黑松露味,所以都適合一啲唔太鍾意重黑松露味嘅人。最特別嘅係,佢哋嘅薯條係任食,係任食!!!!!!!!!!!!😍😍個”終極漢堡”嚟到,睇住啲肉汁同芝士慢慢流出嚟,就已經忍唔住。一拎上手就感覺到新鮮製造出嚟,熱辣辣嘅溫度。一咬,成個口都係肉汁!🤯埋單都係$214.5/位 (已包加一)總括而言,鍾意食牛嘅朋友,強烈推介呢間餐廳,服務態度又好,侍應又有禮貌,值得再食!👍🏼

埋單都係$214.5/位 (已包加一)