2021-04-28
滑一滑番茄濃湯麵嗌咗烏冬底 第一啖飲個湯已經覺得正 番茄味好濃郁又唔會太酸👍🏻 新鮮騸牯滑牛配上炒滑蛋 小編覺得真係最完美嘅組合💯 牛肉份量十足 夠淋夠味 滑蛋都好大份 炒得好滑又有蛋香 唔會乾爭爭🤤 唯一缺點係烏冬偏硬 如果再淋返d會好好多 所以呢個位扣一扣分🤭 一貝子番茄濃湯麵有2粒北海道刺身級帶子 味道正常冇雪味 不過不失👌🏻 而新鮮大花蜆有5隻咗右 都大粒嘅 兩樣海鮮都唔差 但都係同一個問題 烏冬唔夠淋🤧 麻香瑞士汁雞中翼呢隻雞翼真係俾佢驚喜到 雖然價錢略貴 但好入味 入口帶微微嘅麻辣香🌶無論食唔食得辣嘅人都一家要試 唔會太辣 雞肉夠淋 真係包你食上癮🤫 信陽毛尖蜂蜜冷泡茶唔算大樽但都夠飲 一開頭expect會重蜂蜜味🤔但點知係重茶味多d 蜂蜜味就真係唔太飲到 檸檬雪梨露雪梨露我覺得好飲d 唔會太甜或太淡 飲落去有粒粒果肉 增加口感👄 喺咁熱嘅天氣 飲返樽凍飲真係爽呀🤩
一貝子番茄濃湯麵
麻香瑞士汁雞中翼