2022-02-06 367 浏览
Apm有好幾間日本餐廳,見到呢間係有火鍋嘅日本餐廳,又有唔同種類嘅嘢食,所以嚟試吓😆😆叫咗幾款嘅刺身有三文魚,吞拿魚,油甘魚同帆立貝,大部份嘅刺身都新鮮嘅,不過吞拿魚嚟計就食得出係平價野,唔好諗住同壽司郎比😂😂,同埋佢個帆立貝都幾特別,佢叫意式帆立貝, 啲汁酸Maymay 咁, 配埋一齊食幾特別之後嗌咗個海老牛油果美人卷,聽落個名好似幾好食咁,點知咬落去係冇咩味,同埋個牛油果好少,不過個蝦都新鮮嘅,都大嚿最後嗌咗個美人框飯御膳,其實都唔係好明個名係點解,應該佢個飯係木桶裝既,其實若果一個人去嗌一份御膳就已經飽,佢有得俾你揀幾款,但一定要揀兩個框飯,最後我哋揀咗一個麵豉湯,一份炸物,一個鰻魚同埋牛肉飯,再加個沙律,佢個框飯幾特別,不過我唔鍾意佢個飯嘅質感,係好淋,淋到黐埋一嚿嚿咁,同埋佢都冇用竹燒嘅味,不過我都知呢個價錢唔會有咁質素,咁鰻魚同牛肉都可以啦,但個麵豉湯唔得囉,第一啖超鹹,放棄😩,個炸物都OK嘅,唔會好厚