2022-07-24
之前試過灣仔既野玩山店buffet 念念不忘, 知道尖沙咀有野玩田店, 唔使過海添, 即刻叫埋朋友來食個early dinner~餐廳既佈置係行森林綠色路線, 有好多大棵植物, 環境感覺好舒服!我地首先叫左個牛油果塔salad! 份量非常之多, 上面仲放左食用花, 擺盤好靚, 打卡一流! 入面既牛油果同蟹肉, 蕃茄仔, 都好夾, 好開胃! 另外隨餐上既黑糖面包都好好味呢!小食拼盤一上台就嘩左一聲! 好大碟同埋色彩繽紛, 好吸引, 有幾樣小食包括有:-咸蛋黃 牛篣條 (呢個勁好食, 外面係沾左咸蛋黃既粉, 入面係清爽既牛篣條, 無諗過可以咁夾!) -燒秋葵 – 松露醬釀雞翼 (呢個好好味, 松露醬勁多, 好香) 仲有炸蝦同埋有個海膽既東東, 都係好香口好脆! 成個拼盤都好出色有驚喜!之後再叫左個帶子意大利飯, 有成4大粒大大隻帶子, 飯既份量都好足~ 有happy hour我叫左杯mojito 朋友就叫左杯有香茅同蘋果味既飲品, 兩杯都唔錯!總括而言成餐飯都好滿足~ 環境靚~ 食材新鮮好味~ 有下次!