本来同朋友去食火山石乌冬,不过朋友似乎对铁板烧有趣d~所以最后都系黎左呢度~~拣左个大虾牛柳2人set,预左食唔饱阵间会去食糖水~点知,完全估错哂(个set有)先黎个普通既蟹子沙拉,汤同埋两色刺身,呢三样野都唔太得..不过冇耐就黎左三文鱼扒惊喜!劲厚呀~仲要一人一块,食完都三成饱~入面个心系有小小生,外脆内软,非常juicy大虾又系一人一大只,佢系整个牛油汁,味道唔太浓,虾十分弹牙~虾头d膏也很多~食到呢味已经开始饱饱地~之后师傅见我地食得慢,所以佢都等我系食哂d虾先再整安格斯牛比我地~细心!安格斯牛大约7成熟左右~话明用靓牛都唔会差得去边,所以好食也是正常的~油脂充足,食左几块都开始滞滞地了~略嫌炸蒜片不太足够~之后佢用牛既脂肪用来炒杂菜有牛油既香味~不过变相也比较油~我地加左20蚊转海胆炒饭,可惜师傅比错了客人所以再重新整过~建议不要转海胆炒饭了,因为o系呢度再食得哂个饭都系难事~最后个甜品系有三个choose,都是普通的甜品~还过得去吧~埋单5xx,以这样的食材,这样的份量,我和朋友都觉得食得过~走前他们送了两张9折卡给我们~一定有下次!
本来同朋友去食火山石乌冬,不过朋友似乎对铁板烧有趣d~
所以最后都系黎左呢度~~
拣左个大虾牛柳2人set,预左食唔饱阵间会去食糖水
点知,完全估错哂

不过冇耐就黎左
三文鱼扒
惊喜!劲厚呀~仲要一人一块,食完都三成饱~
入面个心系有小小生,外脆内软,非常juicy

大虾
又系一人一大只,佢系整个牛油汁,味道唔太浓,虾十分弹牙~
虾头d膏也很多~食到呢味已经开始饱饱地~

安格斯牛
油脂充足,食左几块都开始滞滞地了~略嫌炸蒜片不太足够~

之后佢用牛既脂肪用来炒杂菜
有牛油既香味~不过变相也比较油~
我地加左20蚊转海胆炒饭,可惜师傅比错了客人
所以再重新整过~
建议不要转海胆炒饭了,因为o系呢度再食得哂个饭都系难事~
走前他们送了两张9折卡给我们~一定有下次!

呢个厚度刚刚好~
系其他客架,好似手掌咁大只~下次一定食!
2010-03-14
呢个厚度刚刚好~
系其他客架,好似手掌咁大只~下次一定食!
  • 大虾
  • 安格斯牛